Proizvođači transportne opreme

Tongxiang je profesionalni proizvođač opreme za transportne trake. Proizvodimo visokokvalitetnu opremu za transportne trake. Transportna traka je vrsta mehaničke opreme koja transportira materijale prema principu prijenosa trenjem.Može se koristiti za horizontalni transport ili kosi transport.Vrlo je prikladan za korištenje i naširoko se koristi u modernim industrijskim poduzećima.
Trakasti transporter sastoji se od remena, valjaka, remenica i pogona, kočnica, uređaja za zatezanje, uređaja za utovar, istovar i čišćenje.
Znamo da je na opremi transportne trake ugrađen tlačni relej.Kada tlak niskotlačnog ulja ne može uspostaviti dovoljan tlak zbog propuštanja cjevovoda, propuštanja komponente ili kvara niskotlačnog sigurnosnog ventila, tlačni relej će poslati električni signal kako bi elektromagnetski ventil kočnice generirao radnju, krug kočionog ulja se isprazni, a transportni uređaj prestane s transportom, kako bi osoblje za održavanje moglo pronaći uzrok i otkloniti kvar.

proizvođači transportne opreme

Transportna traka ima ručni hidraulički upravljački ventil.Ručni hidraulički reverzibilni ventil je četverosmjerni reverzibilni ventil s tri položaja i dva načina upravljanja: ručnim upravljanjem i hidrauličkim upravljanjem.Kroz ovaj ventil, tlačno ulje može ući u različite uljne komore cilindra za podešavanje visine, čime se dovršava transportni rad opreme za transport.
Dva elektromagnetska reverzibilna ventila također su montirana na blok ručnih hidrauličkih reverzibilnih ventila transportne trake.Izlaz ulja ventila spojen je na kontrolni otvor ručno upravljanog povratnog ventila.Njegovim preokretom, niskotlačno ulje iz finog filtra može se primijeniti na jedan kraj kalemova ručnog reverzibilnog ventila kako bi se promijenio njegov radni položaj.Time je dovršena kontrola transportnog uređaja.


Vrijeme objave: 27. rujna 2019