Babagan awake dhewe

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd.  didegaké ing taun 1980, lan specialized ing peralatan conveyor lan aksesoris. Puluh saka pengalaman wis maringi kita prosedur ketat kanggo kontrol kualitas. Luwih saka 80 persen buruh wis digunakake ing pabrik kita kanggo liwat 5 taun. Wiwit 2004, Mr.Cui nggedhekake diajukake saka akeh jawab materi lan nggawe perusahaan tuwuh maneh. Utamané Pabrik Conveyor Roller & Idler, Conveyor Frame & Station, Pulley, Impact Bar / B komponen, kayata Karet Ring, Tube, batang, Bearing jog lan Seal.

Kabeh rollers conveyor iki, pulleys sing digunakake digunakake ing industri akeh, kayata pertambangan Coal, Gold, Quarry, Rock utawa pabrik Stone, Power tanduran, tetanduran Cement, Steel Mills, Coal tetanduran ngumbah, Salt dianggo, pupuk tanduran, Facilities saka palabuhan utawa Airport, Overland Troughed Conveyor lan ing.

20180103010262786278

TXROLLER, karo Low Maintenance, downtime Minimal lan kaluwihan Umur Long. Akeh jinis rollers: Trough Idler, Bali roller, roller Impact, roller HDPE, Garland roller, Guide roller, Cone roller, Karet disk bali roller, Karet / Steel spiral roller bali.

Standard: CEMA, JIS, DIN, SABS, AS standar kasedhiya, uga layanan OEM.

* Mining conveyor roller
* Ngremekake conveyor roller
* Screening conveyor 
* Quarry conveyor roller
* Agrégat conveyor roller
* Sand rock conveyor roller
* Rock, conveyor Mineral
* bagean Conveyor roller
* Bulk sistem jawab materi

20171115191483058305

We wis didol rollers conveyor kanggo Amerika Serikat, Kanada, UK, Denmark, Yunani, Amerika Selatan, Australia, Asia, Afrika Kidul, Timur Tengah, lan ing, tak saran apik lan mbangun sesambetan kerjasama long term karo wong-wong mau. Dadi kontak TX roller dina lan ndeleng carane kita bisa nambah kinerja conveyor Panjenengan.

20171111013069576957