Belt Conveyor, uiga ma faʻaoga.

Belt Conveyor o se faiga e mafai ai ona faʻaauau le fesiitaiga o mea eseese o loʻo tumau pea le faʻaogaina o le auala.O le fa'asologa masani e aofia ai se 'upega tafa'ilagi o lo'o fealua'i i luga o fa'agogo e lua pe sili atu.

E mafai ona fausia lenei fasimea i se fausaga e tasi (se pa'u pa'u, mo se fa'ata'ita'iga) po'o nisi vaega e feso'ota'i.Tasi po'o le tele o pa'u faiga (fa'alagolago i le umi o le fusipa'u, ala, ma isi) toso le fusipa'u, a le o le fete'ena'i po'o se mea fa'aogaina, a'o le isi vaega o lo'o ta'avale saoloto ma na'o le pau lava le galuega o nei fa'amautu, mautu, fa'atonuga. ma / po'o le avea o se toe fo'i i le fa'aili.

O nisi fusi e mafolafola, o isi, e pei o mea o lo'o amoina oneone, fatu ma isi mea tetele, e pupuni;o nisi suiga e iai elemene fa'aoso i luga o latou pito i luga po'o orifices e taofi mau ai oloa latou te tauaveina.O lo'o iai fo'i fa'a'ave'ave e leai ni fusi fa'apena, ae fa'aoga ipu fa'a'ave'ave, pa'u fa'ata'amilo po'o isi.

O lo'o fa'aaogaina tele nei ta'avale, e amata mai i le la'uina o mea fa'apipi'i e pei o mea faufale ma fa'ato'aga, e o'o atu i mea tetele o lo'o fa'apipi'iina e pei o pusa i totonu o tu ma aga, faleteuoloa ma falemeli.O fusi e ta'ua o le si'isi'i e fa'aaogaina e si'i ai uta i luga o le fanua fa'ase'e.

Latou te felauaiga foʻi tagata, e pei o le tulaga o mea e taʻua o escalators;o masini matou te faʻaaogaina i le tele o matou fale taʻavale o se ituaiga faʻapitoa foʻi o fusipaʻu.

O le faʻaogaina o nei lipine e maua ai e i tatou tulaga lelei eseese, e aofia ai le faʻasaoina o suauʻu mo felauaiga, faʻatagaina le felauaiga o mea i se mamao mamao, maua se gafatia tele o felauaiga, faʻatagaina le felauaiga o mea eseese, faʻafetaui i le laufanua, o lona fausiaina e sili atu ona faigofie nai lo isi auala o felauaiga, e mafai ona utaina ma la'u ese i so'o se itu o le auala, ma isi.

Tala Fou 61


Taimi meli: Me-07-2022