Cone Roller Manufacturer Saina

Tongxiang o se tagata tomai faapitoafa'ameamea ta'avale China.O kamupani gaosiga o aso nei e masani lava ona filifili e faʻaoga meafaigaluega faʻapipiʻi mo gaioiga gaosiga.E mafai ona faʻavae mea faʻapipiʻi i luga o manaʻoga o mea e gaosia ai le gaosiga o masini ma manaʻoga eseese o logistics ma felauaiga, mea faʻaoga ma meafaigaluega mo le atinaʻeina, mamanu ma le gaosiga.
O le conveyor cone roller e masani ona faʻaaogaina e faʻagasolo ma gaosia ai le uili lagolago lau o loʻo i ai nei, o se ituaiga masini mo le suʻeina o koale.O foliga vaaia o le tapered roller e matua foia ai le faʻafitauli o pisinisi e faigofie ona faʻaputu ma poloka mea tau felauaiga i le taimi o gaosiga.
E tusa lava po o le a le mea e tupu, e mafai e le taʻavale conical o le conveyor ona faʻafetaui le manaʻoga o le gaosiga o le taʻavale mo le conveyor roller i le tulaga sili e tusa lava po o le a le ituaiga o uta poʻo le mamafa ma le tele o mea o loʻo tuʻuina atu.O le ta'avale fa'apipi'i e aofia ai se fa'avae, se fa'aitiitiga saoasaoa o le afi, se tino ufiufi i luga o le fa'avae, se pa'u pupuni i totonu o le tino ufiufi, se faga fafaga i le pito pito i totonu o le fa'agogo lau, se faga fafaga fa'amau i luga o le tino ufiufi, ma se talatala ma lelei mea e alu i luga o le faavae.O loʻo i ai ni mama taʻavale lapopoa ma laiti i luga o le pusa tioata, o se nofoa uili lagolago i luga o le faʻavae, o se uili lagolago i luga o le nofoa uili lagolago, o se uili lagolago faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le uili lagolago e ala i le ave, ma le lapopoa ma le laʻititi. e tuu mama ta'avale i totonu o le tootoo o le uili lagolago fa'a'ala'au.I totonu, o le sprocket tele i luga o le cylinder screen e fesoʻotaʻi ma le sprocket laʻititi i luga o le faʻaitiitiga e ala i le filifili;o lo'o i ai se pulumu fa'alava i fafo i le tino ufiufi.O loʻo tuʻuina atu le taʻavale lagolago faʻapipiʻi faʻatasi ma se ufiufi faʻapipiʻi, o le labyrinth ufiufi e faʻapipiʻi i luga o le nofoa faʻapipiʻi lagolago ma le faʻamau faʻapipiʻi e fetaui, ma le ufiufi faʻapipiʻi e tuʻuina atu i se mama faʻamau.E feso'ota'i le ala e ulu atu ai le suau'u ma le fa'avili lagolago o lo'o i luga o le u'amea lagolago, ma o le paipa suau'u o le ga'o e feso'ota'i ma le ala o le suau'u.O le ipu lagolago o lo'o i totonu o le fa'agogo lau e iai pulumu fa'alava i totonu.

20180522205829282928
Cone roller roller e mafai ona faia i totonu o se filifili filifili se tasi, o le sprocket i le pito laʻititi o le cone roller, o le tele faʻapitoa e tusa ai ma manaʻoga o atinaʻe gaosiga e mamanuina ma gaosia ai mea faʻafaigofie ma faʻatautaia le tutusa lua filifili mana mana. ta'avale.O le conveyor cone roller o loʻo faʻaaogaina mo le vaega o le arc conveyor e faʻamautinoa ai le sologa lelei o le felauaiga o mea i luga o le vaega arc.
O le conveyor cone roller e sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina i luga o le seleselega e seleseleina le araisa, saito, ma mea faapena.E aofia ai se taʻavale conical, se pupuni concave, se ufiufi pito i luga ma se ipu taʻiala.O le pito i fafo o le taʻavale tapepe e tele, o le pito pito i totonu e laʻititi, ma o le soliga vaʻa na faia ma le concave screen e laʻititi foi i le pito i totonu ma le pito i fafo o le pusa tele-faʻasalalau, lea e sili atu ona talafeagai mo uiga o le. faiga e soli ai fua.O le mea lea, o loʻo i ai le lelei o le soliga vaivai, maualalo le faʻaaogaina o le eletise, maualalo le gau, ma itiiti le gau.
Conveyor cone roller e maua le avanoa pe a faʻaaogaina le gaosiga o gaosiga mo felauaiga o meafaitino, e le faigofie ona faʻaleagaina le taʻavale lagolago, ma e le faigofie le luluina o mea.I le taimi lava e tasi, o le faʻatinoga o le taʻavale cone e saogalemu, mautu ma faʻalagolago.

O matou o se tasi o silifa'ameamea gaosi oloa Saina.Afai e te fiafia ia matou oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou. Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe.


Taimi meli: Sep-29-2019