Fa'afitauli o le fe'avea'i o le Conveyor

Tala Fou 72

Mo koale, eliina ma isi alamanuia, o le faʻaaogaina o le conveyor e manaʻomia ai se vaega tele. fusipa'u ese mai le ala e le gata e afaina ai le gaosiga, sili atu ona ogaoga o le a mafua ai se afi tele ma isi faalavelave.
O mafuaʻaga o le faʻaleagaina e vaevaeina i mea nei:
1. O le ulu, siʻusiʻu ma le ogatotonu o le conveyor e le o i luga o le laina tutusa ma mafua ai le fusi e alu ese mai le track.Installation o le mafuaaga autu mo le tulai mai o sea fusipaʻu deviation, le axis e le mafai ona perpendicular i le longitudinal. totonugalemu o le fusipaʻu, ina ia oʻo i le fusi o loʻo tamoe malosi le tutusa e faigofie ona faʻafefe.
2. Pe a tamoe fusi i luga o le pa'u, o le a vavae ese mai le ala.O lenei mea e mafua ona o le faʻapipiʻiina o le paʻu e le mafua mai i le lelei, e aofia ai vaega e lua, i le tasi itu e leai se faʻamaufaʻailoga i le laina ogatotonu o le lipine, i le isi itu ma le vaalele faalava o le faʻapipiʻiina e le tutusa.A o le faagaoioiga conveyor, i le itu o le fusi lautele o le malosi i fafo e le zero, o le fusi o le a avea ma itu tele o le deviation tele.I lenei tulaga, e tatau ona e fetuutuunai le tulaga faʻapipiʻiina ina ia tutusa lona axis ma o le laina ogatotonu umi o le fusi ma tutusa ma le vaalele faalava.
3. Faʻafitauli fesoʻotaʻiga o le fusipaʻu faʻasalalau e mafua mai i le faʻasesega.Oti le fusi e le saʻo, mai le fesoʻotaʻiga fou e foia ai le fusi.Pe a faʻafesoʻotaʻi le fusipaʻu, ia mautinoa ia faʻamautinoa o le soʻotaga e faʻamafola.E taua le matauina ina ia mautinoa le fusi i totonu o le sooga i fafo o le mafolafola, e faaopoopo atu i le fusi e aloese ai mai le mea na tupu o le saeia, ia mautinoa e taumafai e tausia se atinaʻe.
4. Fa'aleagaina fa'aofuofu umi e mafua mai i le deviation.I le galuega umi, o le fusipa'u o le a mautinoa lava o nisi o lavalava ma loimata, fusipa'u ogatotonu i itu uma e lua o le tikeri o le ofuina e ese, pe a o'o i le mamafa tutusa tensile, o le elongation i luga. itu uma e lua e masani lava e le tutusa, pe afai o lenei faalautele Tele atu, o le a taitai atu ai i le eseesega i le aofaiga o le elongation i itu uma e lua o le fusi, o le taimi lava o le aofaiga o le elongation i le galuega fusi pe a faigofie le vavaeeseina o le fusi. tulaga, e tatau ona e faʻaleleia le tausiga o le fusi e siaki ai le malosi o le fusi faʻaleagaina i le taimi e toe faʻaleleia pe sui.
5. Le aʻafiaga o meafaitino. E masani lava e tupu i le fusi pe a faʻapea o mea e mafua ona o le mea o le kalave ma le inertia aʻafiaga e mafua mai i le fusi.E le gata i lea, afai o mea i totonu o le uila poʻo le taʻavale i luga o le tele o le voluma, o le a mafua ai le vavaeeseina o le fusi.
6. O le faʻavaa taʻavale o le a mafua ai foʻi le faʻafefe. E fautuaina le faʻaogaina o le laina ogatotonu o le seti o le uila ma le ogatotonu o le faʻavaa o le taʻavale e pulea i le 3.0 mm pe itiiti ifo pe a faʻapipiʻi le fusi o le fusipaʻu ma le seti o le uila e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le tutusa. fa'alava po'o le fa'asaga i luga.O lea e mafai ai ona fa'aitiitia le a'afiaga.


Taimi meli: Me-31-2022