Tau Fou Ta'avale & Poloketi Ta'avale

O matou TX Roller e le'i leva ona sainia se konekarate mo le galuega a le Hebei Jizhong Energy Group's underground long distance conveyor belt project.
Ose galuega ta'avale fou i le masina talu ai.O le mamao o le conveyor o 1800 mita, faʻasalalau voluma o 1000T / h, faʻatasi ai ma le masini taʻavale lua.
O le tulaga i lalo ole pu e matua faigata lava.O le fe'avea'i tulimanu o e fesuia'i- o le maualuga maualuga e o'o i le sefululima tikeri.
O se taunuuga o le ogaoga o le tafe o le vai i lalo o le eleele, o le faavae o le eleele e le tutusa, matou te fuafuaina e le kamupani se siʻusiʻu faaseʻe atoa mo le conveyor,
e faʻateleina le mautu o meafaigaluega.O le vaega ogatotonu o le conveyor o le H-ava & longitudinal paipa masini.
Roller mo le fa'a'a'ega matau-ituaiga tolu fa'asologa o lo'o, o le la'uina o koale o le taimi aupito maualuga lea o le fa'aogaina o le fausaga.
O le taʻavale taʻavale o le ulu o se ipu uamea lafo, lea e faʻamautinoa ai le malosi o le conveyor.Ose poloketi ta'avale fou ma se tagata fa'atau tuai.
Faafetai mo le lagolago ma talitonu ia i matou.

Vaiaso talu ai.o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le tau o maketi uʻamea, i lalo e uiga i le 30-100 RMB, lea e taʻitaʻia saʻo i le tau o le roller down.
E le gata i lea, o Liaoning, Shandong, Henan, Shanxi, Jiangsu ma isi vaega o le uʻamea ductile na lafoina matitiva, faʻateleina faʻamaumauga, toe tipi le tau.
Ona o le a'afiaga o mea, e maualalo le fa'atauina o la'au.E ui lava o le tele o galuega uʻamea o loʻo faʻaauau pea, e faʻalauiloa ai uta, e tele avanoa e fefaʻatauaʻi ai.
Fetuuna'i i le te'i o le maketi uamea, o le tau maualalo o le tau o coke maualalo le aafiaga, Yunnan uamea fa'atau fa'aititia tau, ma le a'afiaga o tau maualalo,
u'amea pua'a fa'atau e le tele.Shanxi eria, peitaʻi o nisi o laʻau uʻamea na aʻafia i le tapunia o aʻafiaga o le siʻosiʻomaga, o le manaʻomia o le faufale i lalo i le vaivai,
o nisi i le gaosiga o u'amea u'amea inventory pressure.O isi vaega o le fa'atinoga fa'amalieina, mana'oga ma tau o le fa'asologa vaivai.
O le a fa'aauau pea ona pa'u i lalo le tau o le u'amea pisinisi, lea o le a fa'ateleina ai le tele o poloketi fou.

I le taimi nei, o lo'o fa'aauau pea ona pa'u'u le pa'u maualuga.u'amea u'amea i luga o le fa'atauina o meafaitino e le o se naunautaiga maualuga,
le lelei o uta u'amea puaa, fa'atasi ma coke, tau o'oa maualalo le tau pisinisi e le fa'amoemoe.Fu Po pig iron suʻesuʻega vaega e:
e ala i le a'afiaga o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le tau maualalo, fa'aitiitia le mana'oga o le u'amea pua'a, fa'aauau pea le fa'ateleina o fa'atauga o le u'amea,
faʻatasi ai ma tau maualalo, tau uʻamea e faigata ona faʻamautu, pisinisi e faʻalauiloa le faʻatau, tau poʻo le faʻaauau pea ona tipi, leai se faʻaleleia lelei , Puupuu puaa maketi uʻamea vaivai e faigata ona suia.

Talu ai nei, ona o le paʻu o le tau uamea, o le a faʻaauau pea i lalo le tau o le roller.Ole taimi lelei lea e fa'atau ai le roller & fa'apipi'i galuega.
E le gata i lea, afai e leai se galuega faʻapipiʻi fou, o se taimi lelei e faʻatau ai mo sea.

Tala Fou 10


Taimi meli: Ian-11-2021