O le tau o paipa uʻamea o loʻo siʻitia malosi i Hebei

E na o le afa masina o le taimi i Aygust, o tala uma e uiga i le nofoaga o le puipuiga o le siosiomaga Hebei pomu, o ia tala e faatatau i aso e lua o se paolo, e aunoa ma se loto malosi, i le uʻamea ma le uamea alamanuia e le mafai ona ola moni.O lea o le conveyor. o lo'o si'itia fo'i le si'itia o tau o mea gaosi.

I le aso 1 o Aukuso, na auai ai Zhang Gaoli, le sui palemia, i le fonotaga lona sefulu a le faiga o le galulue soofaatasi i le pulea o le filogia o le ea i le va o Beijing ma Tianjin i le aso 31 o Iulai.O le fonotaga na faamamafaina ai le manaʻoga e faia le puipuiga ma le pulea o le malulu o le ea, e tusa ai ma le "taofi pe a uma le togafitiga muamua" mataupu faavae o le lafoaia lelei o pisinisi "taʻapeʻapeina o otaota", faia le faʻateʻaina tapulaʻa faʻatapulaʻaina faiga tapuni ma se falegaosimea o se faiga faavae felauaiga pito i luga. fuafuaga, e aofia ai i le tumutumu o le gaosiga o pisinisi e faʻatino manaʻoga.

I le aso 2, Aukuso, o le faʻatonutonuina o le faʻaleagaina o le ea ma le faʻatonutonuina o galuega i Tangshan City.Ia Setema, o ports e lua i Tangshan penisini ma taavale tiso na seti ai le pulega Shugang, faʻasaina atoa le penisini ma le tiso taavale seti Shugang;Itumalo ta'itasi mo le vaitau fa'avevela o le u'amea ma le sila, sima, coke, tioata pito i luga o le gaosiga e faia ai fa'atonuga i luma atu, o le fa'atinoina o galuega a le atunu'u ma le itumalo ua aofia ai i tulaga mana'omia;le gafatia o pisinisi e faatelevave ai le alu ese;faatelevave le kesi e sui ai le koale mu, fa'asa le sefulu tone o le fauu koale ausa;pule malosi o tama'i ma fa'ata'ape'apeina o ivi mamago.

Faapea foi i le 8th Aukuso, tuuina atu le matagaluega o le puipuiga o le siosiomaga Hebei "i luga o le faatelevaveina o le itumalo uamea alamanuia siosiomaga dibiao suiga ma pulega tulaga faatonuina taliaina faagasologa cohesion pemita tuuina atu faasilasilaga galuega" manaomia, le teritori o le itumalo Hebei i Setema 1, 2017 le alamanuia uamea lalolagi, le le faʻatinoina o tulaga faʻaleagaina o le ea a le atunuʻu, o le tulaga e le mafai ona tapunia e le tulafono.

Ma i le aso 10 Aukuso, Tangshan municipal malo manaomia 15 aso i lenei masina, Tangshan uafu koale felauaiga atoatoa taofi le mauaina i Hong Kong, Setema 30th e taofi le taavale mo le koale felauaiga uafu, nofoaafi felauaiga.

I le taeao o le aso 15 o Aukuso, o le tele o pisinisi i le itumalo o Tangshan Fengrun ua tapunia mo le 24 itula (1 aso), o se taunuuga o le asiasiga o le puipuiga o le siosiomaga, ma na o ni nai fale uamea ua aafia, ma le tulaga tulitatao. o le a mulimuli mai pea.

O fale u'amea i le taulaga o Tangshan atonu e fa'atotonugalemu le gaosiga.Koal, kasa faiga faavae, aafiaga, faaauau pea fermentation.Some tagata fai mai o Tangshan leo taamilo billet pisinisi koala kesi suiga taimi o le a fuafuaina i luma o le faaiuga o Setema i le amataga o Setema 1st, o le tele o tagata gaosi oloa i le vaitaimi suiga o le 10-15 aso, e manaʻomia ni nai tagata gaosi oloa e faʻafeiloaʻi manaʻoga o le suiga o le vaitaimi o le 30-45 aso, o nisi ua i ai i le koale ma le kesi lua-faamoemoega faʻasaʻo taimi e uiga i le 3 aso.Fai mai o le suiga o le a maeʻa pe a maeʻa le taliaina o matagaluega talafeagai e maua ai le gaosiga masani, o loʻo faʻamoemoeina e le koale kasa poloketi, o lea o le a faʻaauau pea ona maua e le au gaosi le afa lona lua o le 8 Tangshan uʻamea gaosiga, pe o le a taulai atu i le gaosiga. .I le taimi lava e tasi, Shengfang agai i luma falegaosimea ua faamoemoe e taofi le gaosiga i le masina o Aukuso, e mautinoa lava o le a taitai atu ai i nisi avanoa i le gaosiga o le uamea, o le itu atoa o sapalai e fufusi.O lea la, o lo'o fa'atupula'ia fo'i le tau o lo'o fa'atupula'ia le tau o le gaosiga.

 70792e47


Taimi meli: Apr-13-2022