Faatasi ai ma le itiiti ifo o le taumafaina, o le tau o le sila o le a faʻaauau pea ona faʻavaivaia.

O le tau o mea faufale i lenei vaiaso (5.29.2017-6.2.2017) o loʻo i lalo o le mamafa, e masani lava i le saoasaoa o le 30-70 yuan/ton. aso malolo o le Dragon Boat Festival.Ae a maeʻa le tafaoga o le tau o le sila ua faʻaitiitia.vaega ta'amilomilo maulu, o lea e le mafai foi ona fa'atau atu oloa fa'atau i le toso, e mafua ai le popole tele i le maketi ma o lo'o i ai se mea masani i le fa'atau atu o fa'atau, e mafua ai le pa'u atoa o maketi.O le mea lea o le tau o le fusipa'u conveyor idler roller fo'i rduced.With le avanoa tupe mama o lo'o si'itia i u'amea i le taimi nei, o le naunautaiga gaosiga uamea e maualuga, e pei o Handan ma Wuan, e amata ona lavea se faamaumauga maualuga.Ma o le aufaigaluega i le Liuzhou Iron & Steel Group Co.are ua tuuina atu i le gaosiga atoatoa.O le fale uamea i totonu o le itumalo o Jiangsu o loo sili atu foi ona faatau atu talu ai nei.
O le le lava o punaoa maketi e tatau ona faasolosolo malie ona faaleleia.Ma o le tau o le fusipa'u conveyor idler roller trends e tumau pea i luga i le lua masina e sosoo ai.Mo le itu manaoga i le maketi, ona o le mafaufau maketi e taatele, ma uta faagaoioia sili atu le faaeteete, volume feuiaiga atoa.O lea o le tau o le uamea o le a faaauau pea ona faavaivaia i le vaiaso a sau. o lo'o fa'aauau pea i le isi lua masina.
1 Ua si'itia tau o mea tau pisinisi, toe pa'u i tua le faatupulaia o tupe mama.
2 O le fono a le setete o le a faia le vaavaaiga tele lona fa, ina ia mautinoa le faagaoioiga o le tamaoaiga i se tulaga talafeagai.Vaavaaiga o le anotusi taua o le alualu i luma o le itu tuʻuina atu suiga fausaga, moderately faalautele le aofaʻi o manaʻoga, faʻaleleia le suiga fou o le kinetic malosi, faʻamautinoaina ma le faʻaleleia o le ola o tagata, e puipuia ai lamatiaga o vaega autu ma isi vaega e lima.
3 O le fa'aopoopoga o aitalafu e itiiti ifo i le 1 trillion yuan ia Me, o le M2 o le a pa'ū i le 10.3% i lea tausaga ma lea tausaga.
4 I le masina o Me, o le PMI gaosiga a Saina o le 51.2%; o le PMI o le gaosiga o Saina na pa'ū i le 49.6 ia Me, ma o le taimi muamua lea e itiiti ifo i le 50 i le 11 masina.
5 CDB o le a seti 250 piliona nonogatupe faapitoa "eria", seti i le tolu tausaga. Faamoemoe o lenei faiga faavae o le a tulia le maketi o fusi conveyor idler roller rise.

O le tulaga lautele o le tamaoaiga, o le aotelega o le faatinoga, o faamatalaga tau tamaoaiga e mafai ona fuafua e tatala i le vaiaso a sau, ua faamoemoe e vaapiapi vaivai; O le maketi o fale, pulea le malosi, ae e ui lava i le fesuiaiga o le voluma, o isi lagona e le o manino; Hong kong-lisiina lava, DeTiaoGang asiasi mai. i se iuga, ogaumu eletise gaosiga gafatia ma le le mafai ona faʻamalolo, o oloa uʻamea e maualalo, tau uʻamea o loʻo faʻaalia malosi. taimi pupuu maualuga ma fesuisuiai, vaapiapi malosi.

I le aofaʻi, mill uʻamea tupe mama ma gau: ia Aperila 2017, 2017 tele ma feololo pisinisi uamea faʻatau tupe maua 297.002 piliona yuan, tupe mama o 9.418 piliona yuan, gau o pisinisi, 17 pasene o gau-incurring pisinisi 15.9%, leiloa o pisinisi gau mo 739 miliona yuan.1-4 masina fa'aputu atoa tupe maua fa'atauga o 1.153315 tiliona yuan, i luga 38.46%;Accumulative aofaiga o tupe mama o 32.906 piliona yuan, sili atu i le 2016, i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai mo le leiloa o le 1.063 piliona yuan; o le 21 pisinisi, pasene o gau-fa'atupu atina'e 19.6%, leiloa o pisinisi gau o 2.767 piliona yuan, gau-fa'aitiitia 82.4% tausaga-i-tausaga.Hebei metallurgical alamanuia asosi tuuina atu fuainumera e faaalia ai o le alamanuia uamea i le itumalo Hebei i Me PMI (faatauina pule 'faasino igoa) sa 50,3%, i tua i luga o le laina mai luga, faamaumauga lenei tausaga. toe fa'aleleia le fa'asologa o tau o le gaosiga ma i le laina mai luga; Fa'ailoga oloa fa'atau oloa, o le fa'asinomaga o fa'amaumauga o meafaitino mata ma mea fa'atau oloa fa'atauga tau fa'ailoga na pa'u i tua ma i se laina mai i lalo;

Tala Fou 09


Taimi meli: Ian-10-2021