URANG nyadiakeun tinggi QUALITYPRODUCT

TXROLLER produk

  • kendang katrol

    kendang katrol

    TX roller ngagambarkeun kualitas motorized katrol pangluhurna pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Modifikasi & Asesoris: Adat shafting dina 45 # atanapi 55 # waja. Anjeunna, XT, Taper-konci atanapi QD hubs komprési. rakitan lengkep sadia kalawan katrol, bushings, shafting sarta arah. SBR, Neoprene atawa D-lag vulcanized katinggaleun ti ketebalan 6.35mm nepi ka 25,4 katinggaleun keramik kandel atanapi 25mm kandel. Conveyor katrol Tipe: Kepala ...

  • HDPE ролери

    HDPE ролери

    TX roller ngawakilan pangluhurna kualitas HDPE roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. HDPE Roller Kauntungan: * Non corrosive, résistansi abrasion unggulan; * Torek ti roller baja, lifespan lila; * Bisa dipaké ampir sagala aplikasi mana rollers baja nu dipaké; * Handap ngamimitian-up waragad on conveyer drive berkat beurat torek; * Recyclable, tanaga efisien, nurun Geter; * Biaya lowers pangropéa ...

  • dampak Roller

    dampak Roller

    TX roller ngawakilan pangluhurna dampak kualitas roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. The panyangga roller ieu dipaké pikeun ngurangan dampak blanking dina sabuk conveyor di aréa narima ti conveyor.It sabuk mangrupakeun jenis sabuk conveyor idler roller utamana dikembangkeun pikeun lingkungan corrosive kayaning tutuwuhan kimiawi. Kauntungannana: harga Niley; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan beari ...

  • baja Roller

    baja Roller

    TX roller ngawakilan pangluhurna roller kualitas baja pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Tongxiang nyaéta salah sahiji anu pang pabrik conveyor roller kasohor di China.We gaduh 38 taun pangalaman dina production.We geus husus alat-alat produksi jeung nguji mesin keur jaminan pikeun téhnologi canggih tur kualitasna. Baja Roller Kauntungan: harga kalapa; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Se ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Hebei TongXiang Conveyor mesin Co., Ltd , diadegkeun dina 1980, sarta husus dina alat-alat conveyor jeung asesoris. Dekade tina pangalaman geus dibikeun kami prosedur ketat pikeun control kualitas. Leuwih ti 80 persén pagawé geus gawe di pabrik urang pikeun leuwih ti 5 taun. Kusabab 2004, Mr.Cui dilegakeun Filed of bulk penanganan bahan sarta nyieun parusahaan tuwuh deui. Utamana rancang Conveyor Roller & Idler, Conveyor kotakna & Station, katrol, Dampak Bar / Pesanggrahan sareng komponenana lianna, kayaning karét Ring, pipah, aci, bearing korsi jeung Seal.

Hebei TongXiang Conveyor mesin Co., Ltd

Panganyarna Ti & Blog News

  • Sabuk Conveyor Idler Roller Pikeun Sale

    Tongxiang mangrupakeun produsén asesoris conveyor di suplai China.We kualitas luhur sabuk conveyor idler roller pikeun dijual. Sabuk conveyor idler roller salaku bagian utama parabot conveyor, tujuan utama nya éta ngajalankeun roller awak, bearing perumahan, bearing ring luar sarta sealing ring Muter ...

  • Congcot Roller Produsén Cina

    Tongxiang mangrupakeun produsén congcot roller profésional pausahaan produksi China.Today urang umumna milih ngagunakeun alat-alat conveyor keur operasi produksi. asesoris Conveyor bisa dumasar kana kabutuhan bahan produksi automation pabrik jeung pangabutuh béda tina logistik tur TR ...

  • Conveyor Equipment Produsén Dina Cina

    Tongxiang mangrupakeun produsén parabot conveyor di Cina, sugan aya nu apal naon kudu dianggap faktor lamun parabot conveying dipilih? Dina urutan pikeun mastikeun operasi dipercaya tina parabot conveyor, urang kedah nalungtik dua aspek handap dina milih parabot conveying: t ...

  • Quality tinggi Beubeur Conveyor Idler Roller

    Tongxiang mangrupakeun profésional asesoris conveyor produsén Cina, urang ngahasilkeun kualitas luhur sabuk conveyor idler roller dina analisis China.Vertical industri alat-alat angkutan Cina urang, paling usaha boga gelar tangtu trend marginalization, nu disebut sistem rojongan tunggal. Di ...

  • Karét Beubeur Conveyor komponén Manufacturers Dina Cina

    Kami conveyor komponén pabrik di Cina, kiwari urang ngawanohkeun komponén karét sabuk conveyor pikeun anjeun. Sabuk Conveyor mangrupakeun salah sahiji equipments transportasi utama di industri pertambangan batubara. Ieu utamana dipaké pikeun roadways di wewengkon pertambangan, roadways kalawan sudut dip kurang ti 10 * ...