URANG nyadiakeun tinggi QUALITYPRODUCT

TXROLLER produk

  • kendang katrol

    kendang katrol

    TX roller ngagambarkeun kualitas motorized katrol pangluhurna pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Modifikasi & Asesoris: Adat shafting dina 45 # atanapi 55 # waja. Anjeunna, XT, Taper-konci atanapi QD hubs komprési. rakitan lengkep sadia kalawan katrol, bushings, shafting sarta arah. SBR, Neoprene atawa D-lag vulcanized katinggaleun ti ketebalan 6.35mm nepi ka 25,4 katinggaleun keramik kandel atanapi 25mm kandel. Conveyor katrol Tipe: Kepala ...

  • HDPE ролери

    HDPE ролери

    TX roller ngawakilan pangluhurna kualitas HDPE roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. HDPE Roller Kauntungan: * Non corrosive, résistansi abrasion unggulan; * Torek ti roller baja, lifespan lila; * Bisa dipaké ampir sagala aplikasi mana rollers baja nu dipaké; * Handap ngamimitian-up waragad on conveyer drive berkat beurat torek; * Recyclable, tanaga efisien, nurun Geter; * Biaya lowers pangropéa ...

  • dampak Roller

    dampak Roller

    TX roller ngawakilan pangluhurna dampak kualitas roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. The panyangga roller ieu dipaké pikeun ngurangan dampak blanking dina sabuk conveyor di aréa narima ti conveyor.It sabuk mangrupakeun jenis sabuk conveyor idler roller utamana dikembangkeun pikeun lingkungan corrosive kayaning tutuwuhan kimiawi. Kauntungannana: harga Niley; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan beari ...

  • baja Roller

    baja Roller

    TX roller ngawakilan pangluhurna roller kualitas baja pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Tongxiang nyaéta salah sahiji anu pang pabrik conveyor roller kasohor di China.We gaduh 38 taun pangalaman dina production.We geus husus alat-alat produksi jeung nguji mesin keur jaminan pikeun téhnologi canggih tur kualitasna. Baja Roller Kauntungan: harga kalapa; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Se ...

Warta

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd ( TX Roller ) reueus ngumumkeun yén éta geus kaala substansi sakabéh aset Hebei Taixi Conveying Machinery Co., Ltd ( TAIXI ) dina Méi 2022. Dina sambungan kalawan akuisisi, TX Roller geus :

 

1) Dipikagaduh sadaya staf TAIXI kalayan pangalaman puluhan taun.

2) Kaala sadaya alat pikeun produksi produkna.

3) Kéngingkeun sadaya file proyék anu aya pikeun teras nyayogikeun dukungan saatos pasar.

 

Sajaba ti, TX Roller geus nyokot leuwih gede ti 10.000 méter pasagi kantor jeung rohangan produksi pikeun terus manufaktur rollers conveyor sareng komponenana pikeun conveyors sabuk, sarta shorten jadwal pangiriman jeung ngaktipkeun produk dibanderol leuwih competitively di pasar.

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Hebei TongXiang Conveyor mesin Co., Ltd , diadegkeun dina 1980, sarta husus dina alat-alat conveyor jeung asesoris. Dekade tina pangalaman geus dibikeun kami prosedur ketat pikeun control kualitas. Leuwih ti 80 persén pagawé geus gawe di pabrik urang pikeun leuwih ti 5 taun. Kusabab 2004, Mr.Cui dilegakeun Filed of bulk penanganan bahan sarta nyieun parusahaan tuwuh deui. Utamana rancang Conveyor Roller & Idler, Conveyor kotakna & Station, katrol, Dampak Bar / Pesanggrahan sareng komponenana lianna, kayaning karét Ring, pipah, aci, bearing korsi jeung Seal.

Do not do business with this woman, Winny Suryani Kouw from IndonesiaOwn me money US$ 81,140.60

Hebei TongXiang Conveyor mesin Co., Ltd

Panganyarna Ti & Blog News

  • Conveyor Beubeur

    All conveyor belts must be connected in a ring shape for practical use, so the joints of the conveyor belt are a critical preparation step. The quality of the joint directly affects the service life of the conveyor belt and whether the conveyor line can run smoothly and smoothly. 1. Method of joi...

  • DELTA ANTI-ROLLBACK ROLLERS (BRAKE ROLLERS)

    The Rollers are designed to rotate in one direction only preventing a fully loaded snapped, Conveyor Belt from running back into the Tail Pulley – the Conveyor Belt is immediately arrested. Why an Idler Brake? 1) To stop runaway conveyors, which cause: Damage to infrastructure. Danger of injury a...

  • Sabuk conveyor idler pigura pedaran produk

    Pigura nyaéta nyadiakeun keur gap minimum antara gulungan sarta panyalindungan tambahan kana sabuk conveyor. Pigura slopers luar dirancang pikeun nyegah bahan ngawangun sabudeureun cangkang tungtung ngabalukarkeun maké prématur ulah cangkang ku peran jamming. Anggota silang rangka dasar pikeun rasio kakuatan ka beurat optimal...

  • Kaunggulan tina rol poliétilén kapadetan luhur (HDPE ROLLER)

    HDPE rollers offer many advantages over traditional steel rollers in a variety of environmental conditions. Conveyed material will adhere more readily to steel rollers and will create an uneven and imbalanced surface, resulting in improper belt tracking and conveyed substance spillage. HDPE Rolle...

  • Rollers CONVEYOR Pikeun INDUSTRI PERTAMBANGAN

    The mining industry uses heavy duty belt conveyor for transportation, production lines and production departments. They are used mainly for transfer raw materials in a horizontal or inclined conveying system such as coal, gravel, sand, cement, grain, rocks and are made from a main belt supported ...