Leverandører af transportbånd i Kina

Vi er professionelleleverandører af transportbåndi Kina. Vores virksomhed er specialiseret i transportbånd og remskiver, vi er de bedste leverandører i Kina.De almindelige typer tromlehjul kan klassificeres på følgende måder:
1.I henhold til drivremskivens overflade
Glat remskive
Blanke tromler er generelt velegnede til elektriske tromler op til 15KW.Transportørerne er vandrette eller transporterede.
Gummi remskive
Det klæbende lag kan opdeles i planlim, diamantlim og sildebenslim. Gummivalsen er en slags ikke-metallisk skridsikker beskyttelseslag, der er kemisk eller mekanisk belagt på tromlens krop.Denne belægning er generelt ikke aftagelig.I det tilfælde, hvor tromlen bruges som en klapanordning, bruges tromlebelægningen til at øge friktionsderivatet af transportbåndet og tromleoverfladen under transmissionen for at reducere friktionskoefficienten for transportbåndet på tromleoverfladen for at reducere transportøren bælte i tromlen.Skimmere på overfladen af ​​kroppen slider hinanden, øger trækkraften af ​​operationen og forlænger levetiden for transportbåndet og den elektriske rulle.
2.I henhold til strukturtypeklassifikationen
Indbygget tromleskive
Indbygget tromlemotor er placeret inde i motorens cylinder og decelerationsmekanisme for at danne et fuldt lukket internt drev.
Udvendig tromleskive
Udvendigt monteret elektrisk tromle er at sætte den hastighedsreducerende mekanisme inde i cylinderen, og en ekstern motor.Ydre kan opdeles i direkte og separat type.Den direkte forbindelsestype er, at motoren er integreret med rullestøtten, og motoren behøver ikke at understøtte støtten.Separat type er opdelt i in-line type og vertikal type, motorfoden skal understøttes, og kobling eller kobling bruges med rullen.

20180620203743444344
3. Klassificeret efter transmissionsstruktur
⑴ Geartransmission med fast aksel
På nuværende tidspunkt er de mest almindeligt anvendte decelerationsanordninger til elektriske tromler i verden fastaksede og fastaksede geartransmissioner, og over 95% af geartransmissionerne er fastaksede involutte cylindriske geartransmissionsstrukturer.Den generelle gældende effekt er under 18,5KW.
⑵ Planetgear transmission
Sammenlignet med geartransmissionen med fast aksel har denne type transmission fordelene ved stor bæreevne og stabil drift.Generelt gældende effekt 18,5-132KW, base til større.
⑶ Planetary Cycloid Drive
Denne form for transmissionsstruktur er relativt lille i udlandet, mere i landet, har fordelene ved stor bæreevne, stabilt arbejde og så videre.Kan opfylde kravene til lavere linjehastighed.Den generelle gældende effekt er under 90KW.
4.I henhold til motorens køletilstand
oliekølet elektrisk tromle
Nøglen til den oliekølede tromlemotor er, at det ikke er tilladt inde i motoren at trænge ind i olien.Denne type elektrisk tromle er i øjeblikket den mest almindelige elektriske tromle i Kina.
olie-nedsænket elektrisk remskive
Denne type tromlemotor kaldes også en direkte oliekølet tromlemotor.Som navnet antyder, tillader denne type tromlemotor olien at komme ind i det indre af motoren, direkte i kontakt med motorens rotor- og statorviklinger, og den varme, der genereres under deres drift, overføres til tromlevæggen ved rotationen af tromlens krop.Derfor er effekten af ​​olieoverførsel teoretisk set bedre end oliekølet, og kravet til motorens tætningsevne er elimineret.Den olienedsænkede tromlemotor kræver dog relativt høj kvalitet af kølesmøremidlet og motoren.Denne type tromlemotor bruges oftere i udlandet.
Luftkølet remskive
Egenskaben ved denne type elektrisk tromle er, at motoren ikke bruger oliekøling, og olien eller fedtet smører kun reduktionen.Kølingen af ​​motoren afhænger af konvektion af ledning, stråling og vind.Denne type rulle bruges sjældent i landet.
5. Klassificeret efter fælles funktioner
⑴ Backstop-funktion
Envejsrotation er påkrævet for at forhindre, at transporten af ​​materialer falder ned.Tromlemotoren med tilbageløbsspærre kan anvendes.
⑵ bremsefunktion
Nødstop påkrævet, valgfri tromleskive med bremse.
⑶ hastighedskontrolfunktion
Der er en elektromagnetisk justeringsmaskine til variabel hastighedsregulering, og tromlens hastighed justeres i henhold til mængden og kravene til det materiale, der skal transporteres.
Vi er professionellefabrikanter af transportbånd tilbehør KinaHvis du vil vide mere om vores produktinformation, kontakt os.


Indlægstid: 29. september 2019