Producenter af transportbåndsudstyr

Tongxiang er en professionel fabrikant af transportbåndsudstyr. Vi producerer transportbånd af høj kvalitet. Båndtransportøren er en slags mekanisk udstyr, der transporterer materialer efter princippet om friktionstransmission.Den kan bruges til horisontal transport eller skrå transport.Det er meget praktisk at bruge og er meget udbredt i moderne industrielle virksomheder.
Båndtransportøren består af bånd, ruller, remskiver og drev, bremser, spændeanordninger, læsse-, aflæsnings- og rengøringsanordninger.
Vi ved, at der er monteret et trykrelæ på båndtransportudstyret.Når trykket af lavtryksolien ikke kan etablere tilstrækkeligt tryk på grund af rørledningslækage, komponentlækage eller svigt af lavtryksventilen, vil trykrelæet sende et elektrisk signal for at gøre Bremsemagnetventilen genererer en handling, bremseoliekredsløbet er aflæsset, og transportanordningen stopper med at transportere, så vedligeholdelsespersonalet kan finde årsagen og afhjælpe fejlen.

producenter af transportbåndsudstyr

Båndtransportøren har en håndhydraulisk retningsreguleringsventil.Den håndhydrauliske vendeventil er en tre-positions 4-vejs vendeventil med to kontroltilstande: manuel styring og hydraulisk styring.Gennem denne ventil kan trykolien trænge ind i de forskellige oliekamre i højdejusteringscylinderen og derved afslutte transportudstyrets transportarbejde.
To elektromagnetiske vendeventiler er også monteret på den håndhydrauliske vendeventilblok på båndtransportøren.Olieudløbet på ventilen er forbundet med kontrolporten på den håndbetjente vendeventil.Gennem sin vending kan lavtryksolien fra det fine filter påføres den ene ende af den håndbetjente vendeventilspole for at ændre dens arbejdsposition.Derved fuldende styringen af ​​transportindretningen.


Indlægstid: 27. september 2019