Hvordan forbedrer man rullens levetid?

Den nye type justeringsrulle (selvjusterende rulle), inklusive transportbåndet, transportbåndet og rullekontakten, den har forskudt rullesæt og polarisationsjusteringsforbindelsen to dele, afvigelsen af ​​forbindelsesdelen er: to på transportbåndet.Enden er henholdsvis forsynet med en lodret rulle, og den lodrette rulle er forbundet med den lodrette stang gennem den første lodrette stangforbindelse, og den anden lodrette stangforbindelse er fastgjort på den lodrette stang, og den vandrette stang er forbundet, og den vandrette stangen er forbundet med den flade trækstang gennem præcisionsjusteringen, og er flad. Trækstangen er svejset til sættet af forskudte ruller.

Denne nye type kan løse problemet med dårlig polariseringsjustering, kompliceret struktur og høj fejlrate.En ribberulle til brug i et selvjusterende rullesæt med god slidstyrke, høj slagfasthed og lav støj.Den nye selvjusterende rulle til rullesættet er realiseret af en teknisk løsning, inklusive et skaft, den ydre perifere overflade af akslen støder op til den indre perifere overflade af den ultrahøjmolekylære polyethylenrulleskind, og den øvre og nedre endeflader af rullehuden er henholdsvis anbragt på omkredsen.

Den nedre rille er anbragt i den nedre rille gennem akslen gennem holderingen, og holderingen på den øvre aksel er placeret uden for akselenden og anbragt i den øvre rille, og det ydre dæksel på den øvre endeflade af akslen er forsynet med stofdæksel.

Den nye ensretteranordning til båndtransportøren er udstyret med et selvjusterende rullesæt, som ikke kun har pålidelig drift, men også i høj grad reducerer støjen og næsten ikke har nogen skade på kanten af ​​transportbåndet, hvilket forbedrer levetiden for transportbåndet. tape, derefter for at forbedre levetiden for rullelejerne.


Indlægstid: 26. september 2019