Valsen spiller en nøglerolle i transportørens liv

1.Drivslagrullen drives af motoren gennem gearenheden, transportbåndet er afhængigt af friktionen mellem drivrullen og transportbåndet for at trække stilladset på rampen og vejen. For at have pålidelige skridsikringsforanstaltninger, ud over rettidig rengøring frost, men også kan bruges til at lægge aske, savsmuld, sand og andre metoder til skridsikker.
2.Alle tekniske krav skal følge manualen, rollen for bærerulletransportbåndet er at understøtte transportbåndet og materialevægten, reducere friktionen af ​​transportbåndet med rullen. Hvilket spiller en nøglerolle i transportbåndets levetid over 25 % af transportørens samlede omkostninger.
Der er fem kriterier for bedømmelse af rullens kvalitet: Rullestøvtæt ydeevne, Rullevandtæt ydeevne, Rulleaksiallejeydelse, Rulleslagfasthed, Valsen er en vigtig del af båndtransportøren, mange typer, stort antal.
Det varmebestandige transportbånd er hovedsageligt baseret på det tropiske bånds modstand mod tab af hovedydelsen og det forskellige varmebestandige niveau for transportbåndsreformen. Miljøbeskyttelse er blevet i fokus, Beskyt miljøet, spar råmaterialer .Er sådan et enkelt simpelt produkt, mange indenlandske og udenlandske relaterede professionelle forskningsinstitutter og engageret i produktionen af ​​ingeniører og teknisk personale, er forpligtet til forskning på rullen for at forbedre, Der er hundredvis af patentansøgninger, er der ikke noget problem at løse rullens sårbarhed.
Det meste af transportbåndet, transportbåndet ruller brug af miljøet er der vandforurening og støv, vil materialet være på rullen krop slid eller korrosion.Støv og støv ind i labyrintforseglingen er et fysik princip, der ikke er blevet fundet af mennesker.Som vi alle ved, er labyrintforseglingsgabet stort, tætningseffekten er ikke god, er korrekt.Men at labyrintforseglingsgabet er lille, vil antallet af lag, tætningseffekten være en god forståelse, men det er en stor fejl.Den anden kerneteknologi er valsens fremstillingsnøjagtighed.
Strukturkædepladeføder fra silogrænsefladen, styretrug, manuel portanordning, drivkædehjulsgruppe, hjulgruppe, chassis og andre komponenter, komponenterne er boltet, håndteret og samlet og kan opdeles og integreres. Jord eller nede i hullet kan anvendes til den rillede rulle kulmine aksel rulle skade forårsaget af følgende hovedårsager.Udvaskning og slim på rullelejet forurening, hvilket resulterer i lejemodstanden øget indtil fastsiddende fejl; Justering af beslaget for at installere friktionsjusteringsrullen, og tapen er ikke 90 grader lodret, men brugen af ​​lateral friktionskraft for at forhindre tape afvigelse.Rullevæggen vil slides og rives hurtigt, mens tape slitage er også meget alvorlig, kan vi se transportbåndsrullen på transportørens levetid spiller en nøglerolle.
Nyheder 81


Indlægstid: 23-jun-2022