China Steel Spiral Bali Roller pabrik lan manufaktur | Tongxiang

Steel Spiral Bali Roller

Short Description:

Rollers Conveyor sing penting bagean ing sabuk conveyor, iku keno liwat resistance 70% saka siji sabuk conveyor. Kanthi taun ngrancang lan pengalaman Manufaktur Tongxiang dadi kualitas roller server  conveyor roller supplier  ing industri cadang conveyor.


Detail produk

Tags Product

TX roller conveyor makili kualitas dhuwur  baja spiral bali roller  ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif.

Rollers Conveyor sing penting bagean ing sabuk conveyor, iku keno liwat resistance 70% saka siji sabuk conveyor. Kanthi taun ngrancang lan pengalaman Manufaktur Tongxiang dadi kualitas roller server  conveyor roller supplier  ing industri cadang conveyor.

Kauntungan:
rega Value;
Triple labyrinth segel;
Custom bubuk ditutupi.
Nutup kanggo bal urip prewangan;
Roller kumpulan diijolake;
Maintenance free nutup prewangan werni;
Umur luwih saka 20,000-25,000 jam;
Resistance rolling banget kurang & biaya operator paling;
JIS, CEMA, SABS, AS standar karet spiral bali roller kasedhiya;

Keterangan: Steel Spiral Bali Roller

20171112204468476847

Sabuk 
Jembar
Koleksi ukuran prewangan
Φ SD Φ D Φ d Φ w L1 L2 A K B W
400 SRR-400 Φ 90.3 Φ 76,3 Φ 20 7 460 505 480 8 12,5 14 6204 2RS
450 SRR-450 510 555 530
500 SRR-500 560 605 580
600 SRR-600-1 660 705 680
650 SRR-650 710 755 730
600 SRR-600-2 Φ 115,1 Φ 89,1 13 660 705 680
750 SRR-750 850 905 880
800 SRR-800 900 955 930
900 SRR-900 1000 1055 1030
1000 SRR-1000 Φ 140,3 Φ 114,3 Φ 25 1100 1162 1140 11 16 18 6205 2RS
1050 SRR-1050 1150 1212 1180
1200 SRR-1200 1300 1362 1330
1400 SRR-1400 Φ 165,8 Φ 139,8 Φ 30 1510 1585 1550 17,5 22 6206 2RS
1600 SRR-1600 1710 1785 1750
1800 SRR-1800 Φ 35 2000 2075 2040 25 6207 2RS
2000 SRR-2000 2200 2275 2240
2200 SRR-2200 Φ 40 2400 2475 2440 31 6308 2RS
2400 SRR-2400 2600 2675 2640

impact Roller


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    produk Related

    • HDPE Roller

      HDPE Roller

      TX roller makili kualitas dhuwur HDPE roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. HDPE Roller Advantage: * Non korosif, resistance abrasion banget; * Korek saka roller baja, umure dawa; * Bisa digunakake ing meh wae aplikasi ngendi baja rollers digunakake; * Lower wiwit-wiwitan biaya ing conveyer drive thanks kanggo bobot entheng; * Recyclable, energi efisien, sudo geter; * Biaya ngedhunake maintenance ...

    • steel Roller

      steel Roller

      TX ROLLER represent the highest quality steel roller to assist our customers in helping make their plant/mine/facility to become more efficient, safe and productive. Tongxiang is one of the most famous conveyor roller manufacturers in China.We have 38 years of experience in production.We have specialized production equipment and testing machines to guarantee for the advanced technology and high quality. Steel Roller Advantage: Competitive price; Triple labyrinth seal...

    • impact Roller

      impact Roller

      TX roller makili paling impact kualitas roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. The buffer roller digunakake kanggo ngurangi impact saka blanking ing sabuk conveyor ing wilayah panampa saka conveyor.It sabuk punika jenis sabuk conveyor Idler roller utamané dikembangaké kanggo lingkungan korosif kayata tetanduran kimia. Kauntungan: rega Value; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip beari ...

    • Garland Roller

      Garland Roller

      TX roller conveyor makili kualitas dhuwur Garland roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Kauntungan: rega Value; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip prewangan; roller kumpulan diijolake; Maintenance free nutup prewangan werni; Umur luwih saka 20,000-25,000 jam; JIS, CEMA, SABS, AS standar Garland roller kasedhiya; Products aturan saka sabuk jembaré 450mm-2800mm; Extreme ...

    • bali Roller

      bali Roller

      TX roller makili kualitas dhuwur bali roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Wangsul Roller Advantage: rega Competitive; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip prewangan; roller kumpulan diijolake; Maintenance free nutup prewangan werni; umur dawa luwih saka 20,000-25,000 jam; JIS, CEMA, SABS, AS standar bali roller kasedhiya; Products aturan saka 450mm-2800mm sabuk ...

    • Karet Disc Bali Roller

      Karet Disc Bali Roller

      TX roller conveyor makili paling karet kualitas disk bali roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Kauntungan: rega Value; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip prewangan; roller kumpulan diijolake; Maintenance free nutup prewangan werni; Umur luwih saka 20,000-25,000 jam; resistance rolling banget kurang & biaya operator paling; JIS, CEMA, SABS, karet AS standar ...