WE Nyedhiyani HIGH QUALITYPRODUCT

TXROLLER PRODUCT

  • drum Pulley

    drum Pulley

    TX roller makili kualitas motorized katrol paling ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Modifikasi Sales: Custom shafting ing 45 # utawa 55 # baja. HE, XT, Taper Kunci utawa QD pusat komprèsi. kumpulan lengkap kasedhiya karo katrol, bushings, shafting lan bantalan. SBR, Neoprene utawa D-LAG vulkanisir lagging saka kekandelan 6.35mm nganti 25.4 lagging Keramik nglukis utawa 25mm nglukis. Conveyor Pulley Koleksi: Kepala ...

  • HDPE Roller

    HDPE Roller

    TX roller makili kualitas dhuwur HDPE roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. HDPE Roller Advantage: * Non korosif, resistance abrasion banget; * Korek saka roller baja, umure dawa; * Bisa digunakake ing meh wae aplikasi ngendi baja rollers digunakake; * Lower wiwit-wiwitan biaya ing conveyer drive thanks kanggo bobot entheng; * Recyclable, energi efisien, sudo geter; * Biaya ngedhunake maintenance ...

  • impact Roller

    impact Roller

    TX roller makili paling impact kualitas roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. The buffer roller digunakake kanggo ngurangi impact saka blanking ing sabuk conveyor ing wilayah panampa saka conveyor.It sabuk punika jenis sabuk conveyor Idler roller utamané dikembangaké kanggo lingkungan korosif kayata tetanduran kimia. Kauntungan: rega Value; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip beari ...

  • steel Roller

    steel Roller

    TX roller makili paling roller kualitas baja kanggo ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Tongxiang iku salah siji sing paling manufaktur conveyor roller misuwur ing China.We duwe 38 taun pengalaman ing production.We duwé peralatan produksi lan Testing mesin kanggo njamin kanggo advance teknologi lan kualitas dhuwur. Steel Roller Advantage: rega Competitive; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Se ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd , didegaké ing taun 1980, lan specialized ing peralatan conveyor lan aksesoris. Puluh saka pengalaman wis maringi kita prosedur ketat kanggo kontrol kualitas. Luwih saka 80 persen buruh wis digunakake ing pabrik kita kanggo liwat 5 taun. Wiwit 2004, Mr.Cui nggedhekake diajukake saka akeh jawab materi lan nggawe perusahaan tuwuh maneh. Utamané Pabrik Conveyor Roller & Idler, Conveyor Frame & Station, Pulley, Impact Bar / B komponen, kayata Karet Ring, Tube, batang, Bearing jog lan Seal.

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd

Paling Anyar Saka & Blog News

  • Sabuk Conveyor Idler Roller For Sale

    Tongxiang iku sawijining perusahaan aksesoris conveyor ing sumber China.We kualitas dhuwur sabuk conveyor Idler roller for sale. Sabuk conveyor Idler roller minangka bagéan utama peralatan conveyor, maksud utama kanggo drive roller awak, prewangan omah, prewangan ring njaba lan sealing ring kanggo Puter ...

  • Cone Roller Produsen China

    Tongxiang iku sawijining perusahaan conthong roller profesional perusahaan China.Today kang umume milih nggunakake peralatan conveyor kanggo operasi produksi. aksesoris Conveyor bisa adhedhasar kabutuhan bahan produksi automation pabrik lan kabutuhan beda logistics lan tr ...

  • Conveyor Equipment Manufacturer Ing China

    Tongxiang iku sawijining perusahaan peralatan conveyor ing China, kowe ngerti apa kudu dianggep faktor nalika peralatan ngaturaken dipilih? Supaya kanggo mesthekake operasi dipercaya saka peralatan conveyor, kita kudu nliti rong aspèk ing ngisor iki ing milih peralatan ngaturaken: t ...

  • Quality High Sabuk Conveyor Idler Roller

    Tongxiang punika profesional aksesoris conveyor Produsèn China, kita gawé kualitas dhuwur sabuk conveyor Idler roller ing analisis China.Vertical saka industri piranti transportasi China kang, paling Enterprises duwe jurusan tartamtu saka gaya marginalization, sing dadi-disebut sistem support siji. Ing ...

  • Karet Sabuk Conveyor Components Manufacturers Ing China

    We are conveyor komponen manufaktur ing China, dina iki kita bakal introduce komponen karet sabuk conveyor kanggo sampeyan. Sabuk Conveyor iku salah siji saka Alat transportasi utama ing industri pertambangan batu bara. Kang utamané dipigunakaké kanggo roadways ing wilayah pertambangan, roadways karo amba dip kurang saka 10 * ...