WE Nyedhiyani HIGH QUALITYPRODUCT

PRODUK TXROLLER

  • drum Pulley

    drum Pulley

    TX roller makili kualitas motorized katrol paling ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Modifikasi Sales: Custom shafting ing 45 # utawa 55 # baja. HE, XT, Taper Kunci utawa QD pusat komprèsi. kumpulan lengkap kasedhiya karo katrol, bushings, shafting lan bantalan. SBR, Neoprene utawa D-LAG vulkanisir lagging saka kekandelan 6.35mm nganti 25.4 lagging Keramik nglukis utawa 25mm nglukis. Conveyor Pulley Koleksi: Kepala ...

  • Roller HDPE Kab

    Roller HDPE Kab

    TX roller makili kualitas dhuwur HDPE roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. HDPE Roller Advantage: * Non korosif, resistance abrasion banget; * Korek saka roller baja, umure dawa; * Bisa digunakake ing meh wae aplikasi ngendi baja rollers digunakake; * Lower wiwit-wiwitan biaya ing conveyer drive thanks kanggo bobot entheng; * Recyclable, energi efisien, sudo geter; * Biaya ngedhunake maintenance ...

  • impact Roller

    impact Roller

    TX roller makili paling impact kualitas roller ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. The buffer roller digunakake kanggo ngurangi impact saka blanking ing sabuk conveyor ing wilayah panampa saka conveyor.It sabuk punika jenis sabuk conveyor Idler roller utamané dikembangaké kanggo lingkungan korosif kayata tetanduran kimia. Kauntungan: rega Value; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Nutup kanggo bal urip beari ...

  • steel Roller

    steel Roller

    TX roller makili paling roller kualitas baja kanggo ngewangi kita pelanggan ing ngewangi nggawe tanduran / mine / fasilitas kanggo dadi luwih efisien, aman lan produktif. Tongxiang iku salah siji sing paling manufaktur conveyor roller misuwur ing China.We duwe 38 taun pengalaman ing production.We duwé peralatan produksi lan Testing mesin kanggo njamin kanggo advance teknologi lan kualitas dhuwur. Steel Roller Advantage: rega Competitive; Triple labyrinth segel; Custom bubuk ditutupi. Se ...

Kabar

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd ( TX Roller ) bangga ngumumake yen wis entuk kabeh aset Hebei Taixi Conveying Machinery Co., Ltd ( TAIXI ) ing Mei 2022. Gegayutan karo akuisisi, TX Roller wis :

 

1) Nahan kabeh staf TAIXI kanthi pengalaman puluhan taun.

2) Angsal kabeh peralatan kanggo produksi produk.

3) Angsal kabeh file proyek sing wis ana kanggo terus nyedhiyakake dhukungan sawise pasar.

 

Kajaba iku, TX Roller wis njupuk luwih saka 10.000 kothak kantor lan ruang produksi kanggo produksi terus saka rollers conveyor lan komponen kanggo conveyor sabuk, lan shorten jadwal pangiriman lan mbisakake produk liyane competitive diregani ing pasar.

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd , didegaké ing taun 1980, lan specialized ing peralatan conveyor lan aksesoris. Puluh saka pengalaman wis maringi kita prosedur ketat kanggo kontrol kualitas. Luwih saka 80 persen buruh wis digunakake ing pabrik kita kanggo liwat 5 taun. Wiwit 2004, Mr.Cui nggedhekake diajukake saka akeh jawab materi lan nggawe perusahaan tuwuh maneh. Utamané Pabrik Conveyor Roller & Idler, Conveyor Frame & Station, Pulley, Impact Bar / B komponen, kayata Karet Ring, Tube, batang, Bearing jog lan Seal.

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd

Paling Anyar Saka & Blog News

  • operasi sabuk safety conveyor

    With the increase of the conveyor speed and the increase of the distance, the safety and reliability of the belt conveyor is also increasing. The normal operation of the belt conveyor depends on the quality of the main parts, and the safety protection device is also a link that can not be ignore...

  • Carane akeh gaya Conveyors sabuk?

    Belt conveyors can be added to the conveyor belt in various forms, such as belt conveyors, flat belt conveyors, climbing belt conveyors, roll belt conveyors, turning belt conveyors,Side gears, etc.Good quality conveyor roller is a very important part for belt conveyor.Accessories such as plates...

  • Kualitas aksesoris roller penting banget

    Every belt conveyor system need a high quality roller accessories.And every roller need bearing to runing.In the use of belt conveyor not only to check the operation of the roller often, but also pay attention to roller bearings operating conditions. Belt conveyor idler is very important, roller...

  • Analisis Panyebab Tear ing Aplikasi Conveyor

    1, transportasi bahan disebabake impurities ing sabuk luh. Infus saka impurities ing materi kanggo port batu bara, kualitas utama batu bara ora apik, batu bara ing batu bara gedhe lan macem-macem impurities, kayata wesi, teken, lan sapiturute, bab 70-80% saka luh, saéngga njamin sumber co...

  • Proteksi conveyor sabuk lan desain kontrol

    Conveyor sabuk minangka alat utama kanggo ngeterake batu bara, karusakan lan ndandani bakal mengaruhi produksi batu bara, nggawe kabeh jalur produksi dadi stagnant. Proteksi lan kontrol conveyor sabuk minangka bagéyan penting ing proses produksi batu bara, pasar uga wis akèh pr ...