Cina Steel spiral Balik deui Roller pabrik jeung pabrik | TongXiang

Baja spiral Balik deui Roller

Pondok Description:

Rollers Conveyor téh bagian penting dina sabuk conveyor, éta endure leuwih lalawanan 70% salah sabuk conveyor. Kalayan taun ngarancang jeung pangalaman manufaktur Tongxiang janten kualitasna roller server  conveyor roller supplier  di industri spares conveyor.


jéntré produk

Tags produk

TX roller conveyor ngawakilan pangluhurna kualitas  baja spiral balik roller  pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif.

Rollers Conveyor téh bagian penting dina sabuk conveyor, éta endure leuwih lalawanan 70% salah sabuk conveyor. Kalayan taun ngarancang jeung pangalaman manufaktur Tongxiang janten kualitasna roller server  conveyor roller supplier  di industri spares conveyor.

Kauntungannana:
harga Niley;
Tripel labyrinth segel;
Custom bubuk coated.
Disegel pikeun bola kahirupan bearing;
Roller rakitan ditukeurkeun;
Pangropéa bébas disegel bearing bal;
Hirupna leuwih ti 20,000-25,000 jam;
Lalawanan rolling pisan low & Biaya operator panghandapna;
JIS, CEMA, SABS, AS baku karét spiral balik roller sadia;

Spésifikasi: Baja spiral Balik deui Roller

20171112204468476847

sabuk 
rubak
ngetik ukuran bantalan as
Φ SD Φ D Φ d Φ w L1 L2 A K B W
400 SRR-400 Φ 90,3 Φ 76,3 Φ 20 7 460 505 480 8 12,5 14 6204 2RS
450 SRR-450 510 555 530
500 SRR-500 560 605 580
600 SRR-600-1 660 705 680
650 SRR-650 710 755 730
600 SRR-600-2 Φ 115,1 Φ 89,1 13 660 705 680
750 SRR-750 850 905 880
800 SRR-800 900 955 930
900 SRR-900 1000 1055 1030
1000 SRR-1000 Φ 140,3 Φ 114,3 Φ 25 1100 1162 1140 11 16 18 6205 2RS
1050 SRR-1050 1150 1212 1180
1200 SRR-1200 1300 1362 1330
1400 SRR-1400 Φ 165,8 Φ 139,8 Φ 30 1510 1585 1550 17,5 22 6206 2RS
1600 SRR-1600 1710 1785 1750
1800 SRR-1800 Φ 35 2000 2075 2040 25 6207 2RS
2000 SRR-2000 2200 2275 2240
2200 SRR-2200 Φ 40 2400 2475 2440 31 6308 2RS
2400 SRR-2400 2600 2675 2640

dampak Roller


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    produk nu patali

    • congcot Roller

      congcot Roller

      TX roller ngawakilan pangluhurna kualitas conveyor Cone Roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Kauntungannana: harga Niley; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan bearing; roller rakitan ditukeurkeun; Pangropéa bébas disegel bearing bal; Hirupna leuwih ti 20,000-25,000 jam; lalawanan rolling pisan low & Biaya operator panghandapna; Kami nu profésional sabuk conveyor idler roller m ...

    • dampak Roller

      dampak Roller

      TX roller ngawakilan pangluhurna dampak kualitas roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. The panyangga roller ieu dipaké pikeun ngurangan dampak blanking dina sabuk conveyor di aréa narima ti conveyor.It sabuk mangrupakeun jenis sabuk conveyor idler roller utamana dikembangkeun pikeun lingkungan corrosive kayaning tutuwuhan kimiawi. Kauntungannana: harga Niley; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan beari ...

    • Karét Disc Balik deui Roller

      Karét Disc Balik deui Roller

      TX roller conveyor ngawakilan pangluhurna karét kualitas disc balik roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Kauntungannana: harga Niley; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan bearing; roller rakitan ditukeurkeun; Pangropéa bébas disegel bearing bal; Hirupna leuwih ti 20,000-25,000 jam; lalawanan rolling pisan low & Biaya operator panghandapna; JIS, CEMA, SABS, karét AS baku ...

    • водич ролери

      водич ролери

      TX ROLLER represent the highest quality conveyor guide roller to assist our customers in helping make their plant/mine/facility to become more efficient, safe and productive. Advantage: Value price; Triple labyrinth seal; Custom powder coated. Sealed for life ball bearing; Interchangeable roller assemblies; Maintenance free sealed ball bearing; Lifetime more than 20,000-25,000 hours; Extremely low rolling resistance & lowest operator cost; Guide Roller Processing Step: Why you choose u...

    • balik deui Roller

      balik deui Roller

      TX roller ngawakilan pangluhurna kualitas balik roller pikeun mantuan konsumén urang di nulungan make maranéhna melak / milik / fasilitas pikeun jadi leuwih efisien, aman tur produktif. Balik Roller Kauntungan: harga kalapa; Tripel labyrinth segel; Custom bubuk coated. Disegel pikeun bola kahirupan bearing; roller rakitan ditukeurkeun; Pangropéa bébas disegel bearing bal; hirupna lila leuwih ti 20,000-25,000 jam; JIS, CEMA, SABS, AS baku balik roller sadia; Produk maturan tina 450mm-2800mm sabuk ...

    • baja Roller

      baja Roller

      TX ROLLER represent the highest quality steel roller to assist our customers in helping make their plant/mine/facility to become more efficient, safe and productive. Tongxiang is one of the most famous conveyor roller manufacturers in China.We have 38 years of experience in production.We have specialized production equipment and testing machines to guarantee for the advanced technology and high quality. Steel Roller Advantage: Competitive price; Triple labyrinth seal...