NE OFROJMË PRODUKT ME CILESI TË LARTË

PRODUKTI TXROLLER

 • Rrathë daulle

  Rrathë daulle

  TX ROLLER përfaqëson rrotullën e motorizuar të cilësisë më të lartë për të ndihmuar klientët tanë që të ndihmojnë që fabrika/miniera/objektet e tyre të bëhen më efikase, të sigurta dhe produktive.Modifikimi dhe aksesorët: Bosht i personalizuar në çelik 45# ose 55#.Hubs kompresimi HE, XT, Taper-Lock ose QD.Komplete të plota të disponueshme me rrotull, tufa, boshte dhe kushineta.SBR, Neoprene ose D-LAG i vullkanizuar me vonesë nga 6,35 mm trashësi deri në 25,4 trashësi ose 25 mm trashësi qeramike.Lloji i rrotullës së transportuesit: Koka ...

 • Rul HDPE

  Rul HDPE

  TX ROLLER përfaqëson rulin HDPE të cilësisë më të lartë për të ndihmuar klientët tanë të ndihmojnë që fabrika/miniera/objektet e tyre të bëhen më efikase, të sigurta dhe produktive.Avantazhi i rulit HDPE: * Jo gërryes, rezistencë e shkëlqyer ndaj gërryerjes;* Më i lehtë se rul çeliku, jetëgjatësi të gjatë;* Mund të përdoret pothuajse në çdo aplikim ku përdoren rula çeliku;* Kosto më të ulëta të fillimit në disqet e transportuesit falë peshës më të lehtë;* Të riciklueshme, efikase në energji, ul dridhjet;* Ul kostot e mirëmbajtjes...

 • Rul me ndikim

  Rul me ndikim

  TX ROLLER përfaqëson rulin me ndikim të cilësisë më të lartë për të ndihmuar klientët tanë që të ndihmojnë që fabrika/miniera/objektet e tyre të bëhen më efikase, të sigurta dhe produktive.Roli bufer përdoret për të reduktuar ndikimin e zbrazjes në rripin transportues në zonën marrëse të shiritit transportues. Është një lloj rul boshe transportieri i zhvilluar kryesisht për mjedise gërryese siç janë impiantet kimike.Avantazhi: Çmimi i vlerës;Vula e trefishtë e labirintit;Veshje pluhur me porosi.Ariu i vulosur për jetën...

 • Rul çeliku

  Rul çeliku

  TX ROLLER përfaqëson rulin e çelikut të cilësisë më të lartë për të ndihmuar klientët tanë që të ndihmojnë që fabrika/miniera/objektet e tyre të bëhen më efikase, të sigurta dhe produktive.Tongxiang është një nga prodhuesit më të famshëm të rulave transportues në Kinë. Ne kemi 38 vjet përvojë në prodhim. Ne kemi pajisje të specializuara prodhimi dhe makineri testimi për të garantuar teknologjinë e përparuar dhe cilësinë e lartë.Avantazhi i rulit të çelikut: Çmimi konkurrues;Vula e trefishtë e labirintit;Veshje pluhur me porosi.Shih...

Lajme

Hebei Tongxiang Conveyor Machinery Co., Ltd (TX Roller) është krenare të njoftojë se ka blerë në thelb të gjitha asetet e Hebei Taixi Conveying Machinery Co., Ltd (TAIXI) në maj 2022. Në lidhje me blerjen, TX Roller ka :

 

1) Mbajti të gjithë stafin e TAIXI me përvojën e tyre dekadash.

2) Përvetësuan të gjitha pajisjet për prodhimin e produkteve të tyre.

3) Përvetësoi të gjithë skedarët ekzistues të projektit për të vazhduar ofrimin e mbështetjes së vazhdueshme pas tregut.

 

Për më tepër, TX Roller ka marrë përsipër më shumë se 10,000 metra katror të hapësirës së zyrës dhe prodhimit për prodhimin e vazhdueshëm të rrotullave dhe komponentëve të transportuesit për shiritat transportues, dhe shkurton oraret e dorëzimit dhe mundëson produkte me çmime më konkurruese në treg.

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

Hebei TongXiang Transportues Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1980, dhe e specializuar në pajisje dhe aksesorë transportues.Përvoja e dekadave na ka dhënë një procedurë strikte për kontrollin e cilësisë.Më shumë se 80 për qind e punëtorëve kanë punuar në fabrikën tonë për më shumë se 5 vjet.Që nga viti 2004, Mr.Cui zgjeron fushën e trajtimit të materialeve me shumicë dhe e bën kompaninë të rritet përsëri.Kryesisht prodhoni rul transportues dhe boshllëk, kornizë dhe stacion transportues, rrotull, shirit/shtrat me ndikim dhe përbërës të tjerë, si Unaza gome, tub, bosht, sedilje mbajtëse dhe vulë.

Hebei TongXiang Transportues Machinery Co, Ltd

Lajmet e fundit nga & Blog

 • Rrip transportues

  Të gjithë shiritat transportues duhet të lidhen në formë unazore për përdorim praktik, kështu që nyjet e rripit transportues janë një hap kritik përgatitor.Cilësia e bashkimit ndikon drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të rripit transportues dhe nëse linja e transportuesit mund të funksionojë pa probleme dhe pa probleme.1. Mënyra e bashkimit...

 • DELTA RULA KUNDËR KTHIMIT (RULLAT E frenave)

  Rolet janë projektuar të rrotullohen në një drejtim vetëm duke parandaluar që një rrip transportieri i këputur plotësisht i ngarkuar të futet përsëri në rrotullën e bishtit - Rripi transportues ndalohet menjëherë.Pse një frenim boshe?1) Të ndalojë transportuesit e arratisur, të cilët shkaktojnë: Dëmtime të infrastrukturës.Rrezik lëndimi një...

 • Përshkrimi i produktit të kornizës së boshtit të rripit transportues

  Korniza duhet të sigurojë një hendek minimal midis rrotullave dhe mbrojtje shtesë për rripin transportues.Pjerrësia e jashtme e kornizës është projektuar për të parandaluar ndërtimin e materialit rreth skajit të guaskës duke shkaktuar konsum të parakohshëm për të shmangur rolin e guaskës nga bllokimi.Anëtarët kryq të kornizës bazë për raportin optimal të fuqisë ndaj peshës...

 • PËRPARËSITË E RRULAVE TË POLIETILENIIT ME DENDSITË TË LARTË (ROLLER HDPE)

  Rrotullat HDPE ofrojnë shumë përparësi ndaj rrotullave tradicionale të çelikut në kushte të ndryshme mjedisore.Materiali i transmetuar do të ngjitet më lehtë në rrotullat e çelikut dhe do të krijojë një sipërfaqe të pabarabartë dhe të çekuilibruar, duke rezultuar në gjurmim jo të duhur të rripit dhe derdhje të substancave të përcjella.Role HDPE...

 • RULA TRANSPORTUESE PËR INDUSTRINË MINERARE

  Industria minerare përdor shirit transportues të rëndë për transportin, linjat e prodhimit dhe departamentet e prodhimit.Ato përdoren kryesisht për transferimin e lëndëve të para në një sistem transportues horizontal ose të pjerrët si qymyri, zhavorri, rëra, çimentoja, drithërat, gurët dhe janë bërë nga një rrip kryesor i mbështetur ...